250x180

V Držovicích proběhla svatba bez obřadu! 15.3.2015

http://pvnovinky.cz/divadlo/25244-v-drzovicich-probehla-svatba-bez-obradu

Základní organizace Českého zahrádkářského spolku ve spolupráci s obcí Držovice připravila v novém obecním domě první divadelní představení. Občanské sdružení Za dveřmi z Náměště na Hané uvedlo brilantní francouzskou situační veselohru Bez obřadu.

Jistě se divíte, proč zahrádkáři, kteří ve svém hlavním programu mají za úkol trvalý rozvoj zahrádkářského hnutí, ochranu životního prostředí a půdy, se zabývají i pořádáním divadelního představení.

"Naše základní orgnizace tak reaguje na vývoj společnosti, měnící se potřeby, zvýšení společenského života obce. Jsme si plně vědomi toho, že pokud chce, aby naše obec žila plnohodnotným životem, musí se každá organizace zapojit svým podílem do této činnosti", zaznělo v úvodní řeči představitelů zahrádkářského spolku.

Situační veselohra, ve které vystupovali pojišťovací agenti, milionáři, burzovní makléři či omšelá kráska z Venezuely, pobavila všechny přítomné. "Děj byl velmi napínavý, kulisa měnila kulisu, sled událostí byl velmi rychlý, výborně jsme se bavili", potěšili herce svojí chválou přítomné manželé. (red)