250x180

V Divadle hudby bude k vidění bláznivá komedie o nevěře v nejvyšších kruzích 30.1.2015

Řádnou porci zábavy a pro mnohé možná i poučení slibuje hra s názvem Peklo v hotelu Westminster, kterou sehrají zítra v 19 hodin na pódiu olomouckého Divadla hudby členové divadelního souboru Za dveřmi z Náměště na Hané.

Bláznivá komedie, jejímž autorem je britský mistr frašky Ray Cooney, zavede diváky do londýnského přepychového hotelu, v němž hodlá člen vlády spolu se svou atraktivní kolegyní strávit noc. "V hotelu ovšem přespává také politikova manželka," nastiňuje zápletku Radek Augustin ze spolupořádajícího Olomouckého vzdělávacího sdružení.

Poslanec se tak postupně zamotává do sítí vlastní nevěry. Přiměje ke spolupráci svého osobního tajemníka, který ale všechno ještě víc zamotá. Vydatně mu v tom pomáhají úskočný číšník, podezřívavý ředitel hotelu, ale i puritánská opoziční poslankyně. A když se v hotelu navíc náhle objeví podváděný manžel, vypukne opravdové "peklo".
Představení, které náměšťský soubor nastudoval pod režisérskou taktovkou Radky Pluskalové, začne v 19 hodin. Vstupné činí sedmdesát korun.

http://zpravodajstvi.olomouc.cz/clanky/V-Divadle-hudby-bude-k-videni-blazniva-komedie-o-nevere-v-nejvyssich-kruzich-18595