250x180

Divadelní sezóna 2016 ZA DVEŘMI 8.3.2016

Milí divadelní příznivci, omlouváme se za opravdu dlouhou odmlku na našich stránkách. V zápalu boje jsme Vás jaksi zapomněli informovat o tom všem, co se u nás stalo nového. Tou nejžádanější zprávou je jistě informace o tom, co pro vás chystáme na rok 2016.

Pro letošní divadelní sezonu pro vás připravujeme dílo ruského spisovatele N. V. Gogola "Revizor", které patří mezi nejslavnější díla světové dramatické literatury. Přípravy na představení vrcholí, nervozita stoupá a herci na zkouškách potí krev. Za 6 týdnů to všechno vypukne! A na co se vlastně můžete těšit? Na krásné kostýmy, zábavu, legraci, na náměšťské herecké stálice i nové neokoukané tváře a na... ale to už se nechte překvapit!

Věříme, že nám odpustíte odmlku našich webových informátorů a přijdete nás podpořit na premiéru v pátek 15. dubna v 19 hodin nebo na reprízu v neděli 17. dubna v 17 hodin na sál kulturního zařízení městyse Náměšť na Hané. Rezervace vstupenek na obě představení bude probíhat online na našich stránkách a bude spuštěna na konci března.

 

A pokud jste opravdu hodně nedočkaví, podívejte se na naše stránky na facebooku, kde najdete fotografie ze zkoušení, které Vám třeba prozradí o představení více než tento článek smiley

https://www.facebook.com/O-s-ZA-DVE%C5%98MI-112737665403436/?fref=ts